Velkommen til AKG!

Vi søker lærer - deltid ut skoleåret

Vi søker en lærer som kan undervise i matematikk på ungdomstrinnet. Stillingen er på min. 20% og kan utvides inntil ca 35%. Vi søker en tydelig klasseleder som har god evne til faglig formidlig og oppfølging. Stillingen er et vikariat ut skoleåret. Tiltredelse: snarest. Vi behandler søknader løpende. Se fullstendig utlysning på karriere.no.

Vi er også interessert i å komme i kontakt med deg som ønsker å undervise i andre fag. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale!

Innskriving av elever til 1. trinn

Vi åpner nå for innskriving av elever til 1. trinn høsten 2022.

Vi har et skjema for søknad om skoleplass som fylles ut her.

Vi ønsker at skjemaet fylles ut innen 7. januar 2022.

Les mer her.

Klikk på overskriften hvis du vil ha oversikt for hele året.

En tiårig læringsreise - faglig, sosialt og verdiorientert!

Vi er en skole for alle som ønsker et kristent verdigrunnlag for sine barn. Vi vil gi god undervisning i et trygt og godt miljø.

Nå bygger vi også ut skolen med en ny fløy for ungdomstrinnet. Vi gleder oss til å ta i bruk den nye delen!

Kontakt oss:

Alta kristne grunnskoleMikkelholmen 109514 AltaTlf: 78 44 30 80post@akgskole.no